Nedves tájak könyv borítója

Charlotte Roche
Nedves tájak

4.1 (19)
nyomtatás Kedvencek közé
 • Általános fogyasztói ár:2580 Ft
 • Akciós ár: 1 935 Ft
  Megtakarítás 25%
 • Regisztrált vásárlóinknak: 1 806 Ft
  Megtakarítás: 30%
 • Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.
kosárban van

Nedves tájak - a könyv részletes tartalma

 • Oldalak száma: 206
 • ISBN: 9789639667907
 • Nyelv: Magyar
 • Kiadás éve: 2009
 • Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
 • Súly: 230 gr
 • Fordító: Kincses Edit

Kritikusai szerint a könyv nem más, mint színtiszta pornográfia, a megbotránkoztató sorok közül azonban egy rémült és magányos fiatal lány segélykiáltása hallatszik, aki szeretetre és megértésre vágyik. Talán ennek is köszönhető, hogy a Nedves tájak közel egy éve vezeti a német sikerlistákat, és csak az első félévben több mint egymillió (!) példányt adtak el belőle!

„Nem olyan egyszerű a női nemi szervet tisztán tartani. Rengeteg hibát követhetünk el, ha nem figyelünk oda eléggé. Azt hiszed, elegendő, ha egy kis vízzel és egy falat szappannal megmosod? Vigyázzunk! Túlontúl sűrűn azért ne mossuk! Nehogy már megsemmisítsük a fontos pinaflórát! Nehogy már elveszítsük a szexben olyannyira kívánatos punciízt és illatot! Ügyeljünk erre! Én már régóta kísérletezem a mosdatlan pinával. Az a célom, hogy enyhén, de azért bódítóan áraszsza illatát a bugyin keresztül, de még a farmeren és a vastag sínadrágon át is. Ha a férfiak nem vennék észre, semmi vész, a tudatuk alá hatol, az ösztöneikbe ivódik. Elvégre állatok vagyunk valamennyien: párosodni akarunk. A hímek leginkább a punciszagú nőstényeket kívánják meg.
Könnyű egy kapcsolatot elkezdeni. Csak bele kell szimmantani a levegőbe, és érezni az édes illatot. Hasonló szerepre találták fel a parfümöket. Azt halljuk állandóan, hogy a parfüm erotikus hatással van a másik nem képviselőire. Nem értem, miért nem veti be minden nő a maga egyedi, sajátos illatát.(…)
Én a nedveimet úgy használom, mint más ember a parfümöt. Ujjamat a pinámba dugom, és a nedvet rákenem a fülcimpámra, azután eldörzsölöm. Már az üdvözlő puszinál csodát tesz.”
Charlotte Roche könyve egy igazi beavatási szertartás. Sokkoló utazás a szexualitás és a testnedvek birodalmába. Vigyázat! Csak 18 éven felülieknek!

A könyv legolcsóbban itt, kiadói webshopunkban kapható!

 1. Attila 2009-09-18 09:55:00

  Nos ez durva könyv! A tartalmat elolvasva már elég jó képet kaphat az olvasó, de belül még sokkal betegebb részletek is vannak! Ez a Charlotte Roche beteg, komolyan! Ja, és tényleg csak 18+ korosztálynak való. De van akinek ilyesmit 50 évesen sem vesz be a gyomra :-)

 2. niamo 2009-09-21 11:36:59

  Elgondolkodtató. Főleg, ha sikerül túljutni a nyers, helyenként brutális stílus okozta megbotránkozáson. Nekem tetszett.

Hozzászólás írása

A véleményezések csak moderálás után jelennek meg. Az e-mail címet kérjük megadni - nem adjuk közre az oldalon, harmadik félnek nem továbbítjuk és kéretlen levelet sem küldünk.

Hasonló sikerkönyvek:
Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés