Hülyewood könyv borítója

Amanda Goldberg - Ruthanna Hopper
Hülyewood

4.3 (4)
nyomtatás Kedvencek közé
 • Általános fogyasztói ár:2980 Ft
 • Akciós ár: 2 235 Ft
  Megtakarítás 25%
 • Regisztrált vásárlóinknak: 2 086 Ft
  Megtakarítás: 30%
 • Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.
kosárban van

Hülyewood - a könyv részletes tartalma

 • Oldalak száma: 302
 • ISBN: 9789639667723
 • Nyelv: magyar
 • Kiadás éve: 2008
 • Illusztráció: Fekete-fehér képekkel
 • Borító: Puhatáblás, ragasztókötött
 • Súly: 286 gr gr
 • Fordító: Kecskés Eszter

A szerzőpáros mindkét tagja igazi hollywoodi bennfentes. Ruthanna Hopper (35) a legendás színész, Dennis Hopper lánya, Amanda Goldberg (33) pedig a nagy tekintélyű producer, Leonard Goldberg (Starsky & Hutch, T. J. Hooker, Charlie angyalai stb.) lánya. Állítják, hogy a könyvben leírt valamennyi esetet saját életük tapasztalataiból merítették, ám ahelyett, hogy feltupírozták volna ezeket, kiadójuk kérésére kicsit még szelídíteniük is kellett a sztorikon, mert az eredetiek túl harsánynak, hihetetlennek és őrültnek hatottak volna.

A történet főhőse a 26 éves Lola Santisi, egy hollywoodi „királyi család” sarja (apja épp a második Oscar-szobrocskája után áhítozik). Nincs birodalma, de még csak egy saját lakása sem, ellenben két kórság is megkeseríti életét:
a színészizmus (a szívdöglesztő színészekkel való randizás végzetes függősége) és a KDR (Karrier Deficit Rendellenesség, mely előszeretettel sújt le
a hollywoodi „királyi családok” csemetéire). Jelenlegi munkájában, hollywoodi nagykövetként, L. A. legkegyetlenebb véres sportjában k?ll talpon maradnia: rá kell vennie a hírességeket, hogy az ő divattervezőjének estélyi ruhájában vonuljanak végig az Oscar gála vörös szőnyegén.

Lola legjobb barátnője, Kate, egy megszállottan ambiciózus színészügynök, aki elszántan törtet afelé, hogy unter helyett überré váljon, legyen szó szexről, munkáról, vagy mindkettőről. Lola másik legjobb barátnője Cricket, aki buzgón iparkodik felülmúlni a Grace klinika sorozatában alakított, „kómában fekvő beteg” szerepét és túltenni magát az egymást követő elutasításokon, hogy belőle válhasson a következő Cameron Diaz vagy Nicole Kidman, vagy Akárki.

Ők hárman együtt igyekeznek túlélni az Oscar Hét őrült kihívásait a divatbemutatókon, exkluzív partikon, jógaórákon, rituálékon és vacsorákon, miközben Hollywood legnagyobb (és legrigolyásabb) sztárjai körül forgolódnak a legfelkapottabb éttermekben, galériákban, filmstúdiókban és üzletekben.

A két szerző jelenleg magasan „Hülyewood” dombjai felett él.
A könyv legolcsóbban itt, kiadói webshopunkban kapható!

 1. anyacska 2009-09-17 13:18:52

  A film világa és az a körüli felhajtás mindig is felkeltették a figyelmem. Örülök, hogy ráakadtam erre a könyvre, mert így betekinthettem a kulisszák mögé.

 2. trafoo 2009-09-21 11:50:18

  A könyv szuperjó, én végigröhögtem, de a vége felé sírtam is rajta egy jó nagyot, mert meghatódtam rajta. Akinek bejön a sok hülye celeb (mármint a sok hülye celeb hülyézése), szereti a divatot, a ruhákat, és képes éjjel fennmaradni csakhogy élőben nézhesse meg az Oscar-díj kiosztását, meg persze a vörös szőnyeget, az tuti imádni fogja a könyvet!!!

 3. dianka 2009-09-22 13:35:31

  Nagyon sokat nevettem rajta, nagyon tetszett a könyv.

Hozzászólás írása

A véleményezések csak moderálás után jelennek meg. Az e-mail címet kérjük megadni - nem adjuk közre az oldalon, harmadik félnek nem továbbítjuk és kéretlen levelet sem küldünk.

Megjelent cikkek, vásárlói értékelések, hozzászólások:

Bookline vásárlói értékelés: KIVÁLÓ
Libri vásárlói értékelés: KIVÁLÓ

OLVASÓINK ÍRTÁK:

anyacska - Siófok 2008.09.15
A film világa és az akörüli felhajtás mindig is felkeltették a figyelmem. Örülök, hogy ráakadtam erre a könyvre, mert így betekinthettem a kulisszák mögé.

trafoo - Sopron 2009.02.27
A könyv szuperjó, én végigröhögtem, de a vége felé sírtam is rajta egy jó nagyot, mert meghatódtam rajta. Akinek bejön a sok hülye celeb (mármint a sok hülye celeb hülyézése), szereti a divatot, a ruhákat, és képes éjjel fennmaradni csakhogy élőben nézhesse meg az Oscar-díj kiosztását, meg persze a vörös szőnyeget, az tuti imádni fogja a könyvet!!!

dianka - Budapest 2009.06.20
Nagyon sokat nevettem rajta, nagyon tetszett a könyv.

Hasonló sikerkönyvek:
Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés