• Webshop
 • Görbüljek meg, ha igazat mondok
Görbüljek meg, ha igazat mondok könyv borítója

Ally Carter
Görbüljek meg, ha igazat mondok

5 (10)
nyomtatás Kedvencek közé
 • Általános fogyasztói ár:2680 Ft
 • Akciós ár: 2 010 Ft
  Megtakarítás 25%
 • Regisztrált vásárlóinknak: 1 876 Ft
  Megtakarítás: 30%
 • Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.
kosárban van

Görbüljek meg, ha igazat mondok - a könyv részletes tartalma

 • ISBN: 9789639943988
 • Nyelv: magyar
 • Kiadás éve: 2011

Miután Cammie Morgan, a Kaméleon, kénytelen volt lemondani elsoő barátjáról, Josh-ról, megfogadta, hogy soha többé nem sodorja veszélybe társait és az iskoláját; zavartalan félévre vágyik. De ezt könnyebb mondani, mint megtenni, ha az ember a CIA örököse és a Kivételes Ifjú Hölgyek Gallagher Akadémiájának diákja… A tanárok titkolóznak, az öreg kastélyba titokzatos vendégek érkeznek, és a Csipkebokor fedőnévről sem tudni, mit takarhat… Megtarthatja-e a lány fogadalmát? Cammie és a barátai falakon másznak át, kémkednek, hogy kiderítsék az igazságot. Bár bíznak képességeikben, ez alkalommal a Cammie szívéért és szeretett iskolájáért folytatott harc keményebb, mint valaha…

„Megfigyelési jelentés"

Készítette: Cameron Morgan, Rebecca Baxter, Elisabeth Sutton és Macey McHenry (a továbbiakban „munkatársak")

Miután tudomásukra jutott, hogy a Kivételes Ifjú Hölgyek Gallagher Akadémiájának tanárai vörös akciót terveznek, a munkatársak kutató misszióba kezdenek, hogy kiderítsék a következőket:

1. Mi az az iszonyatosan fontos ügy, amit mindenki titkol a munkatársak előtt?

2. A munkatársak miért nem léphetnek többé a Keleti Szárnyba? (Ez a változás tíz perccel megnöveli átlagos napi sétájukat az órák között!)

3. Ki vagy micsoda Csipke Bokor, esetleg Csipkebokor? (Lehetséges, hogy Morgan igazgató és Mr. Solomon egy csapat terroristát/kertészt alkalmazott?)

4. Hogy néz ki Mr. Solomon póló nélkül? (Mert ha már felállítunk egy megfigyelési pontot, lehetünk nagyon alaposak)."

Ally Carter a Kaméleonról és a kémiskoláról szóló sorozatának második kötetét tartja kezében az olvasó. Az újabb szemeszter rendkívüli izgalmakat, szerelmeket, barátságokat tartogat Cammie-nek és a barátainak, kalandjaik pedig mindazoknak, akik társaik lesznek a nyomozásban…

Hozzászólás írása

A véleményezések csak moderálás után jelennek meg. Az e-mail címet kérjük megadni - nem adjuk közre az oldalon, harmadik félnek nem továbbítjuk és kéretlen levelet sem küldünk.

Hasonló sikerkönyvek:
Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés