Álom és valóság könyv borítója

Karen Marie Moning
Álom és valóság

Tündérkrónikák sorozat 2. rész

4.8 (45)
nyomtatás Kedvencek közé
 • Általános fogyasztói ár:2980 Ft
 • Akciós ár: 2 235 Ft
  Megtakarítás 25%
 • Regisztrált vásárlóinknak: 2 086 Ft
  Megtakarítás: 30%
 • Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.
kosárban van

Álom és valóság - a könyv részletes tartalma

 • Oldalak száma: 300
 • ISBN: 9789639943810
 • Nyelv: Magyar
 • Kiadás éve: 2010
 • Borító: Puhatáblás, ragasztókötött

Még csak néhány hét telt el azóta, hogy a sorozatunk első kötetéből megismert MacKayla Lane repülőgépe földet ért Dublinban, és az ír fővárosban máris fenekestül felfordult a világ. Mac erre alighanem csak annyit mondana: na és, az övé is felfordult, abban a pillanatban, amikor értesítették róla, hogy Írországban tanuló nővérének brutálisan megcsonkított holttestét megtalálták egy szeméttel borított sikátorban, Dublin északi részén. Macet attól fogva a bosszú élteti. Pártfogója, a titokzatos Jericho Barrons segíti őt abban, hogy az ősi tündérvilágba vezető misztikus nyomokat követve, eljusson Alina gyilkosáig. A nyomozás során megismeri a város ódon falai között nyüzsgő ijesztő árnyfigurákat, szörnyeket, gengsztereket és gonosz tündéreket, megtanul káromkodni, lopni, hazudni és ölni.

Egyetlen rövid hónap alatt sikerül a város minden mágikus erővel bíró lényének a tyúkszemére lépnie. Egyre több veszély leselkedik rá, de szerencséjére Barrons mindig kéznél van, hogy kimentse ellenségei karmaiból.
Csak egy kivétel van: V’lane, a halált hozó szextündér, aki olyan intenzív szexuális vágyat kelt Macben, hogy a puszta látására a lány vetkőzni kezd.
És V’lane többnyire váratlanul tűnik fel Mac közelében. Ahogy most is.

A lány elgyengült térddel rogyott le a homokba. El akarta fordítani a tekintetét, de a szeme nem engedelmeskedett. Karnyújtásnyi távolságra voltak tőle a tündérherceg tökéletes testrészei, amelyeket magában akart érezni, hogy csillapítsák szörnyű, embertelen vágyát. Ökölbe szorította a kezét, hogy könnyebb legyen ellenállnia. A tündérherceg ezen csak nevetett, mire ő lehunyta a szemét, és lefeküdt a puha, simogató fehér homokba. Nem kellett mást tennie, mint az előtte álló Maestróra bíznia a testét, aki úgy játszik rajta, ahogy senki más; simogatása elképzelhetetlen crescendo; olyan húrokat penget, amelyeket korábban még senki, és többé nem is fog.

Egy meztelen tündérherceg láttán minden más férfi örökre háttérbe szorul.

Vajon hol lehet most Barrons? Képes-e mégis legyőzni a veszedelmes szextündér vonzerejét és mesterkedését, s megmenteni a lányt a halálos ölelésből?

 1. Wee 2010-09-24 18:24:04

  Imádtam az első részt :) Biztos vagyok benne, hogy a második is legalább ilyen jó lesz :) és remélem, hamar megkapjuk majd a harmadik részét is ;)

 2. Elhaym 2010-10-30 12:45:13

  Egyik ismerősöm már elmesélte miről fog szólni. Jobb lesz mint az első rész, érdemes lesz elolvasni. Jövőhéten én is neki állok.

 3. Dóra 2010-11-10 16:45:31

  Még jobb volt, mint az első rész! Remélem a harmadik is ilyen hamar fog jönni.

 4. könyvmoly 2011-03-04 10:09:23

  Nagyon jó könyv. Tavasszal megjelenik a következő rész?

Hozzászólás írása

A véleményezések csak moderálás után jelennek meg. Az e-mail címet kérjük megadni - nem adjuk közre az oldalon, harmadik félnek nem továbbítjuk és kéretlen levelet sem küldünk.

http://katamano.blogspot.com/2010/11/karen-marie-moning-alom-es-valosag.html

Tündérkrónikák sorozat további kötetei:

Hasonló sikerkönyvek:
Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés