10-10-10 könyv borítója

Suzy Welch
10-10-10

0 (0)
nyomtatás Kedvencek közé
 • Általános fogyasztói ár:2680 Ft
 • Akciós ár: 2 010 Ft
  Megtakarítás 25%
 • Regisztrált vásárlóinknak: 1 876 Ft
  Megtakarítás: 30%
 • Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.
kosárban van

10-10-10 - a könyv részletes tartalma

 • Oldalak száma: 284
 • ISBN: 9789633350102
 • Nyelv: magyar
 • Kiadás éve: 2011

Fontos kérdésben kell döntenie?

Képtelen dűlőre jutni egy rázós helyzetben?

Válaszút elé érkezett, és nem tudja, merre induljon?

Bármiről is kelljen döntenie, a 10-10-10-es formula biztosan segíteni fog.

Ki ne álmodna arról, hogy a saját kezébe veszi életének irányítását? Mai, felgyorsult és információktól túlzsúfolt világunkban könnyedén összezavarodhatunk, hiszen a munkahelyünkön és otthon egyaránt meg kell felelnünk. A stressz, az állandósuló időhiány és a minket érő impulzusok pedig hamar összekuszálhatják a dolgainkat. Ilyen helyzetben vajon hogyan lehet jól dönteni? Mindenkivel előfordult már, hogy a pillanatnyi kényszer hatására döntött, később azonban megbánta elhatározását. Szeretné, ha ez soha többé nem fordulna elő?

A 10-10-10-es módszer egészen újfajta eszközt és megközelítést kínál az életünkben előforduló döntéshelyzetek hatékony kezelésére, legyen szó a szerelmi kapcsolatainkról, a családunkról vagy éppen a karrierünk alakulásáról. A módszer egyszerű, átlátható és lényegre törő. Olyannyira, hogy amikor embert próbáló dilemmával találjuk szemközt magunkat, mindössze három kérdést kell feltennünk: Milyen következménye lesz
a döntésemnek 10 perc, 10 hónap és 10 év múlva?

Egyszerűnek tűnik, igaz? Pedig korántsem az. Ha kipróbáljuk ezt a módszert, bizony fel kell készülnünk arra is, hogy a három különböző időtáv végiggondolása felszínre hozhatja a legbensőbb félelmeinket. Sőt, akár az addig eltitkolt, elnyomott szükségleteink és vágyaink is előbukkanhatnak. Cserébe viszont közelebb kerülünk saját magunkhoz, hogy attól kezdve valóban a számunkra legfontosabb célokat valósíthassuk meg, méghozzá úgy, hogy mindeközben az értékrendünkhöz is hűek maradhatunk.

A könyvből, amit most a kezükben tartanak, az élet minden apró részletére kiterjedően megtudhatják miben rejlik a titok, ami örömmé változtatja a bűntudatot, rendet varázsol a káoszból és átláthatóvá teszi
a zűrzavart.

Hozzászólás írása

A véleményezések csak moderálás után jelennek meg. Az e-mail címet kérjük megadni - nem adjuk közre az oldalon, harmadik félnek nem továbbítjuk és kéretlen levelet sem küldünk.

Hasonló sikerkönyvek:
Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés