Szerzői jogok

A Kellykiado.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a a szerzői jogok tulajdonosának, Kelly Kiadónak a kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Azzal, hogy a felhasználó belép a http://kellykiado.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.

A Kellykiado.hu honlapon található teljes tartalom Kelly Kiadó szellemi tulajdona.

A Kelly Kiadó, mint a szerzői jog tulajdonosa fenntartja a teljes tartalomra vonatkozóan annak terjesztésével és másolásával kapcsolatos minden jogot.

A tartalomátvétel jogszerű lehetőségei:

1. Idézés hivatkozással
A kellykiado.hu oldalon található írások közül szabadon idézhető, az adott könyv címe és a könyv leírásának első 2 mondata (lead). A könyv leírásának további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg a Kellykiado.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy akár grafikus link is.

2. Másodközlés, írásos engedéllyel
Amennyiben teljes cikket, tartalmat, fotót vagy grafikát szeretnél felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezzed az kelly@kellykiado.hu mail címen felénk, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk.

Figyelem!

A Kelly Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, adatszerkezet, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – lementhetők merevlemezre vagy kinyomtathatók, de ebben az esetben sem jogosult a felhasználó a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, adatbázisban történő tárolására, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Kellykiado.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, azt a részt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés