Segítség a webshop használatához

REGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS
VÁSÁRLÁS MENETE
MEGRENDELÉS LEADÁSA
SZÁLLÍTÁSI MÓDOK, és KÖLTSÉGEK
FIZETÉSI MÓDOK
KEDVEZMÉNYEK
ELÉRHETŐSÉGEK
REKLAMÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS:

A Kelly Kiadó webáruházban a vásárlás nem kötött regisztrációhoz, azonban regisztrált felhasználóinknak bizonyos könyvekre 5% extra kedvezményt biztosítunk. Ezeknél a könyveknél az extra kedvezmény fel van tüntetve.

Regisztráció:
A jobb felső sarokban található "regisztráció" linkre kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét, egy azonosítót (felhasználónevet), jelszavát, szállítási adatait és értesítési telefonszámát.

A regisztráció elküldésekor rendszerünk a megadott e-mail címre egy emailt küld, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó linket kap. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves, vagy a mások által tréfának szánt regisztrálásokat. Az érvényesítésre 5 nap áll rendelkezésére. A regisztrációban szereplő adatokat később - bejelentkezés után - bármikor módosítani tudja.

Ha már regisztrált vásárlónk, akkor vásárlás előtt, a bal oldalon található szürke mezőbe beírva felhasználó nevét, és a jelszavát, majd a belépés gombra kattintva, be tud jelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor kattintson a bal felső sarokban található "elfelejtett jelszó" linkre, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és kövesse az emailben kapott utasításokat.

Áruházban a kínálat nézegetése, a kosár megtöltése és a vásárlás nem kötött regisztrációhoz.

ugrás fel

VÁSÁRLÁS MENETE, KOSÁR ÖSSZEÁLLÍTÁSA:

Áruházunkban megközelítőleg 80 köny található, amelyek a Kelly Kiadó gondozásában jelentek meg. A választék folyamatosan változik, egyes könyvek elfogynak, és újak jönnek a helyükre. A fő kategóriákat baloldalt, a "Könyv kategóriák" sávban láthatja. Bármelyik könyvkategóriába belépve juthat el a kategóriának megfelelő könyvekhez. A nyitóoldalon a Kelly Kiadó legújabb könyveit láthatja, valamint kiadás előtti, előrendelhető könyveket. A különböző könyvkategóriák oldalain középen könyveinkket láthatja, kiemelve a kedvező árat és az új könyveket.

Egy keresett termék megtalálására használhatja a keresés funkciót, amit a lap bal oldalán a "Könyv kategóriák" menü felett talál.

Vásárlás, vagy válogatás közben, minden könyvnél lehetősége van azt "Kedvencek" közé rakni. A "Kedvencek" funkció jobboldalt található közvetlenül a vízszintes menü alatt. Ezt használva bővítheti kedvenc könyvei listáját. A “Kedvencek” funkció bejelentkezéshez kötött. Ha kiválaszt weboldalunkról 1-1 kedvenc könyvet, azt később egy kattintással meg tudja rendelni.

Ha valamelyik könyvet meg szeretné vásárolni, úgy kattintson a “Kosárba teszem” gombra. Ezután a felső jobboldali sarokban lévő szürke mezőben láthatja a kosár jelenlegi állását.

ugrás fel

MEGRENDELÉS LEADÁSA:

A megrendeléshez az oldal tetején, jobbra, a "Kosár és megrendelés" gombra kattintva juthat el, attól függyetlenül, hogy Ön bejelentkezett felhasználó, vagy nem. A "Kosár és megrendelés" gombra kattintva egy felugró képernyőn láthatja a kosara tartalmát. Itt lehetőség van a rendelt könyvek példányszámainak növelésére, valamint a könyvek törlésére a kosárból. A "Tovább a megrendelésre" gombra kattintva véglegesítheti és elküldheti a megrendelését. Ez a folyamat ezekből a részekből áll:

* profil (személyes / szállítási / számlázási adatok kiválasztása és módosítása)
* összefoglalás, megjegyzés fűzése a megrendeléshez

A véglegesítés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mail-t küld önnek. Amennyiben az adataiban bármilyen pontatlanságot észlel, a visszaigazoló emailre válaszolva ezeket még pontosíthatja.

Vásárlástól való elállás joga: Az áru kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak abban az esetben gyakorolhatja a vásárló, ha az árut sértetlenül juttatja vissza.

ugrás fel

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK, és KISZÁLLÍTÁSÁNAK módjai, és KÖLTSÉGEI:

A megrendelt áru átvételére az alábbi lehetőségek közül választhat áruházunkban:

* Normál kiszállítás futárszolgálattal: a megrendelt könyveket mukanapokon 1 napon belül átadjuk a futárszolgálatnak. A kiszállítás díja 710 forint, bruttó 8 800 Ft értékű rendelés felett a szállítási költség ingyenes.

* Személyes átvétel Pick Pack csomagátvételi pontokon
Az ország 85 városában megtalálható 695 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba.
A Pick Pack átvátellel kapcsolatos bővebb információt itt találhat.
A Pick-Pack pontra történő kiszállítás díja bruttó 700 Ft, 5000 Ft értékű rendelés felett a szállítási költség ingyenes.


* Személyes átvétel Webshop raktárban munkanapokon 9-16 óra között, Budapest XVI. Baross u. 158.

ugrás fel

FIZETÉSI MÓDOK:

A kiszállított áru, és a szállítási díj ellenértékét kétféle különböző módon egyenlítheti ki:

* Biztonságos bankkártyás fizetés az OTP Bank terminálján keresztül
* Online fizetés Abaqoos segítségével
* Pick-Pack pontokon készpénzzel vagy bankkártyával
* A szállítónknak készpénzzel, az áru átvétele után
* Cégek esetén, külön szerződéssel, banki átutalással (információ ügyfélszolgálatunkon, elérhetőséget lásd lent!)

KEDVEZMÉNYEK

ugrás fel

ELÉRHETŐSÉGEK:

Kapcsolat: Kelly Kiadó KFT.
1161 Budapest, Baross u. 158.
Adóigazgatási szám: 12944309-2-41
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 660005384
CG.: 01-09-7112-71

Kapcsolattartó: Kelly István

Raktár: 1158 Budapest, Késmárk u. 8-10.

Telefon.: 06-30-906-5133
Vevőszolgálat: vevoszolgalat@kellykiado.hu

ugrás fel

REKLAMÁCIÓ MENETE:

Amennyiben a vásárlása során bármilyen panasza merül fel, úgy reklamációját kérjük jelezze e-mailben a fenti elérhetőségeken (e-mail, telefonszám).

Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés