Általános szerződési és vásárlási feltételek

Megrendelésének leadásával Ön a Kelly Kiadó Kft. vásárlója lesz.
Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót.

Az eladó minden esetben a Kelly Kiadó Kft.
Cím: Bp. 1161 Baross u. 158.
Levél cím: Bp. 1161 Baross u. 158.
Adóigazgatási szám: 12944309-2-41
Cégjegyzékszám: CG.01-09-711271
Bejegyző hatóság neve: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 660005384
Telefonszám: 06 30 906 5133
Fax: +36 1 401 0734

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Kelly Kiadó Kft. internetes áruházában található valamennyi könyv, melyeknek minden fontos ismertetője a kiválasztott könyvet tartalmazó oldalon megtalálható.

Szállítási feltételek, határidők:

A megrendelt könyveket átvételének módját a megrendelő dönti el. Választhat a Pick-Pack pontra történő kiaszállítás, illetve a könyváruházunkkal szerződésben lévő DPD futárszolgálat között.
A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-3 munkanap.

Átvételi módok, szállítási költség

Fontos: az akciós árú (800Ft/db) könyvek ingyenes szállításra nem jogosítanak! Tehát a vásárlás végösszegétől függetlenül a szállítás díját felszámítjuk!

Házhoz szállítás Magyarországon

A belföldi csomagokat a DPD Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem hónap végén szállítsuk, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban! Így összevonhatja több rendelését, és szállítási költséget takaríthat meg.

Magyarországon érvényes szállítási áraink 2014. január 1-től:
Bruttó 8.800 Ft értékű rendelés alatt a szállítási költség 710 Ft/csomag
Bruttó 8 800 Ft értékű rendelés felett a szállítási költség ingyenes.

Az időszakos akcióknál a szállítási költségek a mindenkori aktuális akcióhoz tartozó akciós szabályzatba vannak rögzítve.

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.
A kívánt könyveket postai utánvéttel küldjük el, tehát a könyvek ára valamint a postaköltség átvételkor fizetendő. Ha nap közben munkahelyén tartózkodik, akkor a szállítási címnek a munkahely pontos címét írja be, mert a futár munkaidőben (8-17 óra között) kézbesíti a csomagokat.

Megrendelést csak belföldi posta címre teljesítünk!

Személyes átvétel Pick Pack csomagátvételi pontokon

Az ország 85 városában megtalálható 695 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2-3 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba. A Pick Pack átvátellel kapcsolatos bővebb információt itt találhat.
A Pick-Pack pontra történő kiszállítás díja bruttó 700 Ft, 5000 Ft értékű rendelés felett a szállítási költség ingyenes.

Ingyenes személyes átvételre lehetőség van a webshop raktárban munkanapokon 11-16 óra között, Budapest XVI. Baross u. 158. Egyéb időpontban csak előzetes telefonos egyeztetés után: 06 30 906 5133

Előrendelés

Rendszerünkben jelenleg nem kapható, de hamarosan megjelenő új könyvekre előrendelést adhat le. Amint az előrendelt könyv megjelenik, a rendszer Önnek leköti azt, és e-mailben értesíti.

A leadott előrendelés visszavonásig érvényes, kiadás után automatikusan postázásra kerül.

Akciók, kedvezmények

Internetes áruházunkban minden könyvet internetes kedvezménnyel vásárolhat meg. Az alap kedvezmény mértéke fel van tüntetve a könyv mellett.
Regisztrált felhasználóinknak bizonyos könyvekre 5% extra kedvezményt biztosítunk. Ezeknél a könyveknél az extra kedvezmény fel van tüntetve.
Könyvtárak, közületek stb.. nagyobb rendelése esetén, a kedvezmény mértéke igazodik a megrendelés nagyságához.

Internetes áruházunkban akciók keretében még olcsóbban vásárolhatnak. A személyes kedvezmény mértékét és az akciók érvényességi idejét minden esetben a Kelly Kiadó határozza meg.

Fizetési, feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett vételár tartalmazza az általános forgalmi adót. A vételár kiegyenlítése készpénzben történik.

Adatvédelem:

A Kiadó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. Rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Részletesen: Adatkezelési szabályzat

Hírlevél

Kiadói akcióinkról hírlevelünkben küldünk tájékoztatást. A hírlevélre weboldalunkon lehet feliratkozni.

Vevőszolgálat

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon vevőszolgálatunkhoz, munkanapokon 10.00-16.00 óra között a 06-30-906-5133 telefonszámon, vagy vevoszolgalat@kellykiado.hu e-mail címen.

Webdesign, sitebuild és front-end fejlesztés